Corona-proof proeverij 11 en 12 juli

Beste,

Zoiets hadden we nog niet meegemaakt! Covid-19 zullen we ons nog wel even blijven herinneren! We moeten er nog steeds mee (leren) omgaan, ons gedrag aanpassen en een zekere afstand houden van elkaar. Maar gelukkig mogen we elkaar weer ontmoeten, samen eten en drinken in kleine groep en terug de grens over!

De eerste weken van de covid-epidemie viel ook bij Vinovo alles stil. We zijn echter heel blij dat zoveel mensen na enkele weken opnieuw de draad opgenomen hebben. Na onze vorige mailing, mochten we heel wat bestellingen van jullie noteren. Dat deed deugd.

Het eerste weekend na het openen van de grenzen zijn we onmiddellijk naar de Beaujolais getrokken. Het was voor ons immers ook al weer lang geleden dat we nog ginds waren geweest en onze voorraad geraakte helemaal uitgeput. Geen nood, die is intussen terug aangevuld!

De nationale veiligheidsraad heeft intussen de regels opnieuw verder versoepeld. Dit geeft ons de kans om ook onze normale werkzaamheden terug op te nemen. Daar hoort natuurlijk ook een wijndegustatie bij. We zullen dit doen met in achtneming van alle mogelijke maatregelen om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen. We zullen de degustatie laten doorgaan in de tuin. Mocht het weer het niet toelaten, dan doen we het in onze garage met de deuren open, zodat alles goed verlucht is en iedereen voldoende afstand kan houden van elkaar. We zullen met tijdsblokken van 1,5u werken (van 14u tot 15u30, van 15u30 tot 17u en van 17u tot 18u30).

Je mag voortaan ook weer samen op pad in familieverband, dus je bent niet verplicht om alleen te komen proeven! En samen proeven is toch net iets leuker dan alleen! Voor elk blok zullen we echter maar een beperkt aantal mensen toelaten om op hetzelfde moment te komen proeven. We vragen je daarom ook uitzonderlijk om je deze keer aan te melden, indien je naar onze wijnproeverij wil komen. Dan kunnen we heel precies het aantal aanwezigen monitoren en iedereen op een veilige wijze bedienen. Je kunt je aanmelden door een mailberichtje te sturen in antwoord op deze mail naar info@vinovo.be of via een persoonlijk bericht op onze facebookpagina of een telefoontje naar Bart (0498/16.84.89) of Freddy (0475/26.26.40). We nemen dan contact met je op om je degustatie te bevestigen of je een ander tijdsslot voor te stellen.

We nodigen je dus graag uit op onze zomerse covid-wijndegustatie op:Zaterdag 11 juli van 14 tot 18u30Zondag 12 juli van 14 tot 18u30Beide degustaties zullen uitzonderlijk doorgaan bij Freddy, Uilekot 49 te Lubbeek, omdat we daar wat meer ruimte hebben om de afstand te respecteren.

We kunnen ons voorstellen dat je voor je zomerse bbq’s of voor de feestjes die je noodgedwongen hebt uitgesteld tijdens de laatste paar maanden, nog wel wat wijn wil aankopen om de schade in te halen. Voor je “staycation” wil je misschien ook nog wel wat lekkere flessen inslaan, om jezelf hier een zomers gevoel te geven op je eigen terras. Je mag er op rekenen dat we een mooie proeflijst voor jou zullen samenstellen. Heel wat van de wijnen uit ons huidig gamma zijn allemaal van de schitterende jaargang 2018, dus er valt veel lekkers te proeven.

Mocht je toch liever een bestelling doorgeven zonder naar de proeverij te komen, kan dat natuurlijk ook nog steeds. Ons bestelformulier vind je hier. Je kan ons via mail altijd je wensen doorgeven en dan spreken we nadien wel met je af om de levering te regelen.

We hopen jullie gauw allemaal terug te mogen zien. We schenken jullie dan graag een lekker glaasje Beaujolais in, om samen met jou te klinken op het leven!

Stay safe!
Bart en Freddy
  
Iedereen maar klagen over de mondmaskers maar bij ons waren ze toch de juiste maat!