Bestelbon Corona-tijd

We hadden in deze periode graag een volgende degustatie gepland. De flyers waren zelfs al gedrukt. Helaas stak Corona een stok in de wielen.

Maar niet getreurd, je kan onze wijnen ook gewoon bestellen!

Gewoon het bijgevoegd excelletje downloaden, keuze maken en mailen naar info@vinovo.be. Heb je nog vragen over sommige wijnen of combinaties met gerechten of wil je even bellen om af stemmen over levering, bel gerust (Freddy 0475 26 26 40 of Bart 0498 16 84 89).

Hopelijk tot binnenkort!

Bart en Freddy

Voor wat de levering van de wijnen betreft, voorzien we 3 mogelijkheden:

  • ofwel kom je die zelf oppikken bij Freddy in Lubbeek, Uilekot 49 na een belletje vooraf (0475/262640) of bij Bart in Roosbeek, Kasteelstraat 6 (0498/168489). Vermits we beiden ook verplicht thuis werken, zijn we flexibel bereikbaar om de wijnen voor jou klaar te zetten om ze komen op te pikken.
  • indien je in de buurt woont (driehoek Leuven-Aarschot-Tienen) zijn we eventueel bereid om deze bestelling, mits het respecteren van de nodige voorzichtigheid, bij jou komen af te leveren, indien het om een bestelling van minimaal 12 flessen gaat. We zullen dan met jou contact opnemen om een afspraak te maken over de levering. We zetten die dan bij jou af aan de voordeur en bellen je even op om je te verwittigen om de wijn in ontvangst te nemen.
  • voor klanten die verder af wonen, willen we samen met jou bekijken of we de wijnen via B-post kunnen leveren. Voor dergelijke bestellingen vragen we om in hoeveelheden van 6 te werken, om de verpakking te vergemakkelijken. De leveringskosten vanaf 18 flessen nemen we op ons. De factuur bezorgen we jou via mail.