Degustatie 16 en 17 september


Het schooljaar is begonnen. De zomer ging zowat alle kanten uit, van heel warm tot heel nat en met extreme temperaturen en weerfenomenen over heel Europa. Hopelijk heb je toch kunnen genieten van een aangename vakantieperiode. Het leven herneemt intussen zijn normale gang, alles start weer op en dat doen wij ook bij Vinovo. Vandaar deze uitnodiging voor onze nieuwe wijnproeverij.

Tijdens de vakantie zijn we even langsgeweest in de Beaujolais om polshoogte te nemen op onze wijngaard in Morgon en Moulin à Vent. Het zag er toen goed uit, maar intussen hebben ze ginds ook last gehad van hagelbuien. Volgend weekend gaan we naar daar om te helpen met de druivenpluk. Tijdens onze wijndegustatie zullen we je zeker kunnen vertellen over de kwaliteit van de oogst van 2023. We brengen volgende week alleszins nog enkele nieuwe wijnen mee, zodat we je opnieuw een mooi gamma van lekkere wijnenuit de Beaujolais kunnen presenteren.

We nodigen jullie graag uit:
–         Op zaterdag 16 september bij Freddy: Uilekot 49 in Lubbeek
–         Op zondag 17 september bij Bart: Leuvensesteenweg 273 in Boutersem

Onze degustaties zijn gratis en vinden plaats tijdens de namiddag van 14 tot 18u. Je mag steeds vrienden of familie meebrengen.

Tijdens onze wijnproeverij kan je een breed gamma van wijnen proeven. We hebben sprankelende schuimwijnen, waaronder een nieuwe van Olivier Pezenneau. We hebben 4 witte wijnen, een lekkere fruitige rosé (lekker voor als we nog een mooie nazomer krijgen) en daarnaast een hele reeks rode wijnen, van licht fruitige tot stevige wijnen die op vat zijn opgevoed. We presenteren jullie ook 2 nieuwe krachtige wijnen van domein Montvaillant en van biowijnboer Anthony Thevenet. Tenslotte hebben we ook nog een zoete schuimwijn in ons gamma. Dus voor elk wat wils!

Hartelijk welkom op één van deze 2 proeverijen. Mocht je zelf niet kunnen langs komen om te proeven en wil je toch graag wat wijn bestellen, dat kan ook. Zodra de proeflijst op punt staat, brengen we je daarvan op de hoogte.

Tot binnen 2 weken!
Freddy en Bart