Zomerproeverij 1 en 2 juli

Juni is mooi en zonnig gestart. Dit schept alvast een zomers gevoel en doet je uitkijken naar een fijne warme zonnige vakantie. Maar de meesten onder ons hebben nog een maand te gaan en voor de studenten komen de examens er aan…

Wij bieden je alvast een perspectief op een leuk begin van de vakantieperiode. We organiseren onze zomerdegustatie bij de start van de zomervakantie.

Zaterdag 1 juli organiseren we onze degustatie tijdens de namiddag van 14 tot 18u bij Freddy in de tuin, Uilekot 49 in Lubbeek

Zondagnamiddag 2 juli ontvangen we je graag bij Bart, Leuvensesteenweg 273 in Boutersem ook van 14 tot 18u.

Kom je graag een lekker wijntje proeven om je voorraad aan te vullen om de komende zomermaanden van te genieten op je zonnig terras of bij een lekkere BBQ? We hebben zeker voor jou wat in ons gamma zitten dat je kan bekoren. Naast de lekkere schuimwijnen van Louis Loron, hebben we zowel lekkere witte wijn als een rosé voor jou op de proeftafel staan en daarnaast een heel gamma van rode wijn. In ons gamma van rode wijn vind je zowel fris fruitige wijn die je ook perfect gekoeld kan serveren, tot enkele krachtige wijnen die uitstekend passen bij een lekkere gegrilde steak van je BBQ.
Mocht je zelf niet aanwezig kunnen zijn, kan je ook altijd via mail je bestelling aan ons over maken. We gaan het weekend nadien opnieuw naar de Beaujolais om alle bestelde wijnen op te halen bij onze wijnboeren en om natuurlijk om zelf weer wat nieuwe dingen te gaan proeven met het oog op onze najaarsdegustatie.

We hopen je opnieuw te mogen verwelkomen op onze wijnproeverij. Heb je vrienden, familie of kennissen die ook graag eens kennismaken met de lekkere wijnen die de Beaujolais te bieden heeft, dan zijnze altijd welkom om je te vergezellen op onze degustatie.
Zodra de proeflijst op punt staat zullen we die nog doormailen. Of via facebook kan je ook altijd op de hoogte blijven: link.

Wij klinken samen met jou alvast op eenzonnige zomer om van te genieten met een lekker glas wijn!

Tot binnenkort
Bart en Freddy

De zon is in ‘t land!