Wijnen

1
Yes
None
1
1000000
/wijnen-2/
Thumbnail

Categorieën:

Chiroubles
12.2 eur
Chiroubles Image

Domaine de Montvaillant, Chiroubles, Bruno Adamiak

100% Gamay.

Chiroubles is één van de 10 crus van Beaujolais en is de meest heuvelachtige met steile hellingen en een ‘geaccidenteerd’ landschap. Bruno Adamiak bewerkt ongeveer 10 hectare op verschillende percelen, waarvan sommige met heel oude stokken (tot 120 jaar!).

Een zeer toegankelijke sappige fruitige wijn die zich heel gemakkelijk laat combineren met lichte vleesgerechten, paté of een charcuterieschotel.

Médaille d’Or, Concours des vins du Maconnais et Beaujolais 2014.

Cuvée Impérial
14.9 eur
Cuvée Impérial Image

Cuvée Impérial, Crémant de Bourgogne, Loron et fils

Blanc de blancs, 90% Chardonnay / 10% Alligoté.

Fernand Loron is de locale specialist van de schuimwijn. Veel van de domeinen die Crémants aanbieden, doen een beroep op zijn ervaring en installaties om hun schuimwijnen te maken. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen gamma.

Deze Crémant rijpt 24 tot 26 maanden op zijn gisten in plaats van de vereiste 9 maanden. Een deel van de basiswijn wordt ook opgevoed in eiken vaten. Voor deze wijn worden druiven van oude stokken gebruikt. De combinatie van die drie aspecten zorgt voor een volle romige schuimwijn met een aangename kruidigheid maar toch voldoende fraicheur en finesse.

Je kan ervan genieten bij het aperitief, maar hij kan gerust ook al wat steviger hapjes of een eerste voorgerecht aan.

 

 

Cuvée Royal
13.6 eur
Cuvée Royal Image

Cuvée Royal, Crémant de Bourgogne, Fernand Loron

100% Chardonnay.

Fernand Loron is de locale specialist van de schuimwijn. Veel van de domeinen die Crémants aanbieden, doen een beroep op zijn ervaring en installaties om hun schuimwijnen te maken. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen gamma.

Deze Crémant rijpt 18 maanden op zijn gisten in plaats van de vereiste 9 maanden.

Het is een mooie volle schuimwijn met behoorlijk wat materie. Een frisse fruitige aanzet wordt gevolgd door een mooie structuur die wordt ondersteund door pompelmoeszeste.

Door zijn mooie mooie ‘chapeau’ van fijne belletjes is dit de perfecte start van uw feest!

 

Desvignes Blanc eik
14.5 eur
Desvignes Blanc eik Image

Beaujolais Blanc Chardonnay, Didier Desvignes, Morgon

100% chardonnay.

Beaujolais blanc is een zeldzame appelatie. Minder dan 5 procent van de productie in de streek is witte wijn.

Domaine Desvignes uit Morgon is een referentie voor zijn eikgelagerde witte wijn. Hij probeert ook meer en meer biologisch te werken en natuurlijke wijnen op de markt te brengen.

Deze volle krachtige Chardonnay heeft een romige aanzet in de mond. Fijne zuren balanceren mooi met de vanille toetsen van de houtlagering. Deze krachtige wijn laat zich best combineren met gebakken kip, kalf of een edele visschotel op basis  van bijvoorbeeld Tarbot, gebakken, gegrild of met een stevige roomsaus.

Een wijn die je nu al kan drinken, maar die de komende 3-4 jaar zeker nog een mooie evolutie zal kennen.

Fun Ambulles
10.9 eur
Fun Ambulles Image

Fun’ambulles, Gamay Pétillant, Nicolas Chemarin

100% Gamay.

Deze rosé schuimwijn (pétillant) heeft een laag alcoholgehalte van 8°. De omzetting van suiker in alcohol is stopgezet, waardoor er heel duidelijk restsuiker aanwezig is.

Deze fluorescerend roze vin mousseux explodeert fruitig in de mond met behoorlijk veel zoet, zonder te vervelen. Hij geeft een sprankelende feestelijke toets aan je soepje van aardbeien met ijs of aan fruittaart.

La Haute Ronze
16.5 eur
La Haute Ronze Image

La Haute Ronze, Régnié, Nicolas Chemarin

100% gamay.

Régnié is de meest recente appelatie van de 10 Crus van de Beaujolais. Régnié wordt de prins onder de Crus genoemd.

La Haute Ronze is één van de beste wijnhellingen van Régnié. Deze wijn wordt gemaakt door Nicolas Chemarin, een jonge dertiger uit Marchampt. Hij streeft ernaar de terroirs te laten spreken in zijn wijnen en probeert dan ook om van elk perceel dat hij bewerkt een aparte wijn te maken.

Deze wijn zet fris-fruitig aan. Hij is speels, elegant en lichtvoetig maar biedt toch voldoende mondvulling om een licht vleesgerecht te begeleiden. Denk aan kalfsvlees of kalkoen. Ook lekker bij Italiaanse gerechten, antipasti, fijne pasta’s of een kruidige risotto.

Le Rocher
21.8 eur
Le Rocher Image

Le Rocher, Beaujolais Villages, Nicolas Chemarin.

100% gamay.

Dit is een atypische Beaujolais wijn die u jaar na jaar zal verrassen. Elk jaar levert een totaal verschillende wijn op. Hoewel het ‘maar’ een beaujolais-villages is, is het toch de topper uit het gamma van Nicolas Chemarin. Het perceel ligt aan zijn hoeve in Marchampt, op het uiterste puntje van de appelatie. Het wordt gekenmerkt door een granieten monoliet van 6 meter diameter die boven de wijngaard uitsteekt. De wijnstokken leveren jaar na jaar een gevecht om op de schrale dunne laag aarde boven de granieten sokkel toch te overleven en tot rijpheid te komen. Daarenboven ligt deze wijngaard op meer dan 400m hoogte. Het rendement ligt met 15 tot 25 hl/ha heel laag.

De wijn krijgt na een lange schilweking een lange opvoeding op eiken vaten.  Hoewel elk jaar verschillend is, komen toch steeds veel fruit, fijne zuren en rijpe tannines terug. De wijn is krokant fris en levendig, maar ook stevig en met een heel lange afdronk waarbij minerale toetsen naar boven komen maar in sommige jaren ook een stevige animale aanzet van in zijn jeugd.

Indien je deze wijn in een blindproeverij naast een goede Bourgogne zet, heb je heel veel kans dat deze de voorkeur wegdraagt.

Al te drinken, maar met veel bewaarpotentieel, tot 10 jaar en meer.

Les Moriers
13.9 eur
Les Moriers Image

Les Moriers, Fleurie, Domaine J.P. Champagnon

100% gamay.

Fleurie is één van de 10 Crus van de Beaujolais. Fleurie wordt gezien als de meest vrouwelijke en elegante van de Crus.

De wijngaard les Moriers wordt gekenmerkt door een granieten ondergrond en ligt bovenaan op de hellingen van Fleurie.

Dit is de meest krachtige en tanninerijke wijn van de 3 fleuries van Domaine Champagnon. Hij wordt gekenmerkt door animale toetsen en stevige rijpe tannines en aroma’s van rood en zwart fruit. Hij is levendig in de mond met een aangename lange afdronk.

Met een bewaarpotentieel van 5 à 10 jaar.

Loron Vieilles Vignes
12.8 eur
Loron Vieilles Vignes Image

Beaujolais blanc Vieilles Vignes, Domaine Loron

100% Chardonnay van oude wijnstokken.

Naast zijn schuimwijnen maakt Fernand Loron ook heel mooie typische stille wijnen.

Deze witte kanjer in je glas zal je verrassen met zijn aangename frisse zuren, romige volheid en lichte mooi geïntegreerde vatlagering die de wijn laat spreken in plaats van het hout.

Heel mooi te combineren met een schotel van gerookte vis, pladijs op het vel gebakken of een zeebaars in zoutkorst.

Nu al op dronk, maar zal de komende 2-3 jaar nog aan complexiteit winnen.

P'tit Grobis
11.8 eur
P

P’tit Grobis, Beaujolais Blanc, Nicolas Chemarin.

100% chardonnay.

Beaujolais blanc is een zeldzame appelatie. Minder dan 5 procent van de productie in de streek is witte wijn.

Deze wijn wordt gemaakt op een perceel van een halve hectare vlak naast de hoeve van Nicolas Chemarin. De druiven staan op een lichte helling en worden laat geplukt zodat ze optimaal kunnen rijpen. Na het persen rijpt de wijn verder op inox vaten.

In de neus vind je frisse citrus toetsen en groene appel terug, maar in de mond komen daar de meer zuiderse chardonnay smaken bij met aroma’s van rijpe ananas en mango. De wijn heeft een mooie zuurbalans en een lactisch romig mondgevoel.

Perfect te combineren met visgerechten allerhande of een fris slaatje met geitenkaas en spekblokjes. De wijn is nu op dronk en drink je best binnen de twee jaar.

 

Pour Lyly...
9.2 eur
Pour Lyly... Image

Pour Lyly, Rosé, Nicolas Chemarin

100% gamay.

Deze wijn wordt gemaakt door Nicolas Chemarin, een jonge dertiger uit Marchampt. Hij streeft ernaar de terroirs te laten spreken in zijn wijnen en probeert dan ook om van elk perceel dat hij bewerkt een aparte wijn te maken.

Deze Cuvée maakte hij speciaal voor zijn vrouw Gwendolyne ter ere van de geboorte van hun dochtertje Joyce. Het is een aangename, frisse fruitige rosé. Hij is vrij strak in de mond met toetsen van agrumes en citruszeste. De afdronk zit op mineraliteit.

Hij laat zich goed combineren met gerookte vis of sushi of een oosters gerecht.

Château Gaillard Morgon Vieilles Vignes
19.8 eur
Château Gaillard Morgon Vieilles Vignes Image

Château Gaillard, Morgon Vieilles Vignes 2013

100% gamay.

Deze wijn is afkomstig van Château Gaillard en wordt gemaakt door Sébastien Gutty in Morgon. Hij heeft een prachtig domein in Morgon Douby, temidden van de wijngaarden. De wijngaarden liggen rond zijn hoeve, waarvan de oudste delen dateren van rond het jaar 1000 en deel uitmaakten van een halteplaats van de tempeliersorde.

Al zijn wijnen worden opgevoed in grote oude houten vaten die zijn ondergrondse kelders sieren.

Deze wijn wordt van zijn oudste wijnstokken van meer dan 65 jaar oud gemaakt. Na de gewone opvoeding wordt deze wijn nog gedurende een jaar opgevoed op eiken vaten van 225 liter. Deze volle fruitige wijn heeft een mooie vlezige structuur. Het hout heeft niet de overhand genomen op de fruitmand in je glas. Dit is een wijn om rustig van te genieten op een winterse avond of om een lekkere hoofdschotel met een romige saus te begeleiden.

Château Gaillard Moulin à Vent
14.8 eur
Château Gaillard Moulin à Vent Image

Château Gaillard, Moulin-à-Vent 2011

100% gamay.

Deze wijn is afkomstig van Château Gaillard en wordt gemaakt door Sébastien Gutty in Morgon. Hij heeft een prachtig domein in Morgon Douby, temidden van de wijngaarden. De wijngaarden liggen rond zijn hoeve, waarvan de oudste delen dateren van rond het jaar 1000 en deel uitmaakten van een halteplaats van de tempeliersorde.

Al zijn wijnen worden opgevoed in grote oude houten vaten die zijn ondergrondse kelders sieren.

Dit is een van de krachtigste wijnen uit ons aanbod. Wijnen van deze appelatie hebben veel “body” en worden gekenmerkt door stevige tannines. Je laat deze wijnen best een jaar of 5 liggen vooraleer te degusteren. Deze wijn is intussen mooi gerijpt en perfect op dronk. De tanines zijn nog stevig maar rond en geven een mooie structuur aan deze wijn die daarenboven nog steeds veel fruit heeft. Deze wijn kan je nog gemakkelijk 3 jaar bewaren, als je zo lang kan wachten …

Deze wijn kan je perfect combineren met een gegrilde steak of een stevige wildschotel.

 

Les Vignes de Jeannot
14.7 eur
Morgon Corcelette Bellevue
16 eur
Morgon Corcelette Bellevue Image

Intens gekleurde rode wijn met een expressieve neus van rood fruit. Sappige, fruitige wijn met een elegante finale van zachte tannines en een fijne minerale toets van de graniet ondergrond van Morgon. Na 3 tot 5 jaar krijgt hij meer aardse tonen.

Jong te combineren met fijne vleeswaren zoals gerookte eend of parmaham met meloen en na rijping met een lekkere steak of lichte wildschotel.

Nicolas Chemarin maakte deze Morgon Corcelette, die 9 maanden op vat heeft gerijpt, van de gamaydruiven uit de wijngaard van Vinovo, in samenwerking met Bart Vanbrabant en Freddy Evens.

P'tit Grobis Rouge
9.9 eur
Chenas
12.6 eur
Chenas Image
 • AOP Chénas / 100% Gamay
 • Wijnmaker Bernard Santé uit La Chapelle de Guinchay
 • 3de generatie familiaal domein, 10 ha in het noorden van de Beaujolais met wijngaarden in het Climat “Les Blémonts” (Locatie waar enkele toppers uit Julienas en Chenas eveneens hun wijngaarden hebben (Dom. P.H. Thillardon en Dom. JeanLouis-Beauperre). Werken volgens ‘lutte raisonnée’.
 • Stokken van 25 tot 60 jaar oud.
 • 2015 was een heel warm jaar. Volupteuse rijke, ronde wijn. Heel toegankelijk en al helemaal op dronk, maar met een bewaarpotentieel van 3-5 jaar.
 • Veel fruit, fijne zuren, heel zachte rijpe tannines.
 • Opvoeding in oude grote houten vaten
 • Te combineren met een steak of met een varkenshaasje met champignonsaus.
Julienas
13.4 eur
Julienas Image
 • AOP Juliénas / 100% Gamay
 • Wijnmaker Bernard Santé uit La Chapelle de Guinchay
 • 3de generatie familiaal domein, 10 ha in het noorden van de Beaujolais met wijngaarden in het Climat “Les Blémonts” (Locatie waar enkele toppers uit Julienas en Chenas eveneens hun wijngaarden hebben (Dom. P.H. Thillardon en Dom. JeanLouis-Beauperre). Werken volgens ‘lutte raisonnée’.
 • meer dan 60 jaar oude wijnstokken
 • 2014 was een mooi wijnjaar met een goede rijpheid, maar tegelijk mooie frisheid. De wijnen konden traag rijpen, waardoor ze een mooie structuur hebben, met rijpe maar duidelijk aanwezige tannines.
 • De appellatie Juliénas wordt gekenmerkt door zijn karakterwijnen met wat wilde animale en terroir toetsen.
 • Na opvoeding in grote oude houten vaten werd de wijn verder gerijpt in kleine vaten (van 4 of meer wijnen) waardoor er een weinig hout aanwezig is in de smaak, zonder de overhand te nemen of gebrande toetsen achter te laten.
 • De wijn heeft nog een mooi bewaarpotentieel, zeker 5 tot 8 jaar.
 • Eventueel 1u vooraf openen voor het degusteren of even karaferen.
Julienas Vieilles Vignes
17.8 eur
Julienas Vieilles Vignes Image
 • AOP Juliénas / 100% Gamay
 • Wijnmaker Bernard Santé uit La Chapelle de Guinchay
 • 3de generatie familiaal domein, 10 ha in het noorden van de Beaujolais met wijngaarden in het Climat “Les Blémonts” (Locatie waar enkele toppers uit Julienas en Chenas eveneens hun wijngaarden hebben (Dom. P.H. Thillardon en Dom. Louis-Clément David-Beaupère). Werken volgens ‘lutte raisonnée’.
 • meer dan 60 jaar oude wijnstokken van een specifiek perceel: “Vignes des Mouilles” met een lage opbrengst ca. 30hl/ha.
 • 2017 leverde een volupteuse rijke, ronde wijn, maar ook met heel veel finesse en vooral een mooie mineraliteit, die het terroir laat spreken. De wijn is heel toegankelijk en sappig en al helemaal op dronk, maar heeft een uitstekend bewaarpotentieel van 5-8 jaar.
 • De appellatie Juliénas wordt gekenmerkt door zijn karakterwijnen met wat wilde animale en terroir toetsen. Deze toetsen zijn heel licht merkbaar maar zullen steeds sterker naar boven komen.
 • Na opvoeding in grote oude houten vaten werd de wijn verder gerijpt in kleine vaten (van 4 of meer wijnen) waardoor er een weinig hout aanwezig is in de smaak, zonder de overhand te nemen of gebrande toetsen achter te laten.
 • De wijn behaalde een gouden medaille op de Concours de Macon.
 • Hij laat zich uitstekend combineren met een verfijnde maaltijd met lamsvlees of met vederwild of ree en hert.
P'tit Grobis Rouge
9.9 eur
Les Vignes de Jeannot
14.7 eur
Combiaty Brouilly
12.8 eur
Cremant de Bourgogne Rose
14.7 eur
Domaine des Marrans Fleurie
18.1 eur
Le Quelat, Cote de Brouilly
13.5 eur
Les Granits Bleus
9.9 eur
Les Vignes du Paradis, St Amour
15.5 eur
Mc²
16 eur
Terre de Manganese, Moulin a Vent
24.9 eur
Saburin
14.5 eur
Saburin Image

Le Saburin, Brouilly, Nicolas Chemarin

100% Gamay

Een van Nicolas’ nieuwste aanwinsten, een perceel in de Cru Brouilly op de een glooiende helling. De stokken zijn ongeveer 25 jaar oud in 2017 maakte Nicolas er zijn eerste wijn. De wijn is volledig natuurlijk gevinifieerd, zonder enig gebruik van sulfieten.

In de mond speels, primair fruit en bijzonder weinig tannines.

Chiroubles Image
Chiroubles
Domaine de Montvaillant, Chiroubles, Bruno Adamiak 100% Gamay. Chiroubles is één van de 10 crus van Beaujolais en is ... Lees meer
12.2 eur
Cuvée Impérial Image
Cuvée Impérial
Cuvée Impérial, Crémant de Bourgogne, Loron et fils Blanc de blancs, 90% Chardonnay / 10% Alligoté. Fernand Loron is de locale specialist van de schuimwijn. Veel van de domeinen die Crémants aanbieden,... Lees meer
14.9 eur
Cuvée Royal Image
Cuvée Royal
Cuvée Royal, Crémant de Bourgogne, Fernand Loron 100% Chardonnay. Fernand Loron is de locale specialist van de schuimwijn. Veel van de domeinen die Crémants aanbieden, doen een beroep op zijn ervaring en... Lees meer
13.6 eur
Desvignes Blanc eik Image
Desvignes Blanc eik
Beaujolais Blanc Chardonnay, Didier Desvignes, Morgon 100% chardonnay. Beaujolais blanc is een zeldzame appelatie. Mind... Lees meer
14.5 eur
Fun Ambulles Image
Fun Ambulles
Fun’ambulles, Gamay Pétillant, Nicolas Chemarin 100% Gamay. Deze rosé schuimwijn (pétillant) heeft een laag alcoho... Lees meer
10.9 eur
La Haute Ronze Image
La Haute Ronze
La Haute Ronze, Régnié, Nicolas Chemarin 100% gamay. Régnié is de meest recente appelatie van de 10 Crus van de Beaujolais. Régnié wordt de prins onder de Crus genoemd. La Haute Ronze is één van de beste wijn... Lees meer
16.5 eur
Le Rocher Image
Le Rocher
Le Rocher, Beaujolais Villages, Nicolas Chemarin. 100% gamay. Dit is een atypische Beaujolais wijn die u jaar na jaar zal verrassen. Elk jaar levert een totaal verschillende wijn op. Hoewe... Lees meer
21.8 eur
Les Moriers Image
Les Moriers
Les Moriers, Fleurie, Domaine J.P. Champagnon 100% gamay. Fleurie is één van de 10 Crus van de Beaujolais. Fleurie wordt gezien als de meest vrouwelijke en elegante van de Crus. De wijngaard les Mo... Lees meer
13.9 eur
Loron Vieilles Vignes Image
Loron Vieilles Vignes
Beaujolais blanc Vieilles Vignes, Domaine Loron 100% Chardonnay van oude wijnstokken. Naast zijn schuimwijnen maakt Fernand Loron ook heel mooie typische stille wijnen. Deze witte kanjer in je glas z... Lees meer
12.8 eur
P
P'tit Grobis
P’tit Grobis, Beaujolais Blanc, Nicolas Chemarin. 100% chardonnay. Beaujolais blanc is een zeldzame appelatie. Minder dan 5 procent van de productie in de streek is witte wijn. Deze wijn wordt gem... Lees meer
11.8 eur
Pour Lyly... Image
Pour Lyly...
Pour Lyly, Rosé, Nicolas Chemarin 100% gamay. Deze wijn wordt gemaakt door Nicolas Chemarin, een jonge dertiger uit Marchampt. Hij streeft ernaar de terroirs te laten spreken in zijn wijnen en probeert dan... Lees meer
9.2 eur
Château Gaillard Morgon Vieilles Vignes Image
Château Gaillard Morgon Vieilles Vignes
Château Gaillard, Morgon Vieilles Vignes 2013 100% gamay. Deze wijn is afkomstig van Château Gaillard en wordt gemaakt door Sébastien Gutty in Morgon. Hij heeft een prachtig domein in Morgon Douby, temidden van de wijnga... Lees meer
19.8 eur
Château Gaillard Moulin à Vent Image
Château Gaillard Moulin à Vent
Château Gaillard, Moulin-à-Vent 2011 100% gamay. Deze wijn is afkomstig van Château Gaillard en wordt gemaakt door Sébastien Gutty in Morgon. Hij heeft een prachtig domein in Morgon Douby, temidden van de wijngaarden. D... Lees meer
14.8 eur
Morgon Corcelette Bellevue Image
Morgon Corcelette Bellevue
Intens gekleurde rode wijn met een expressieve neus van rood fruit. Sappige, fruitige wijn met een elegante finale van zachte tannines en een fijne minerale toets van de graniet ondergrond van Morgon. Na 3 tot 5 jaar krijgt hij meer aard... Lees meer
16 eur
Chenas Image
Chenas
AOP Chénas / 100% Gamay Wijnmaker Bernard Santé uit La Chapelle de Guinchay 3de generatie familiaal domein, 10 ha in het noorden van de Beaujolais met wijngaarden in het Climat “Les Blémonts” (Locatie waar ... Lees meer
12.6 eur
Julienas Image
Julienas
AOP Juliénas / 100% Gamay Wijnmaker Bernard Santé uit La Chapelle de Guinchay 3de generatie familiaal domein, 10 ha in het noorden van de Beaujolais met wijngaarden in het Climat “Les Blémonts” (Locatie waa... Lees meer
13.4 eur
Julienas Vieilles Vignes Image
Julienas Vieilles Vignes
AOP Juliénas / 100% Gamay Wijnmaker Bernard Santé uit La Chapelle de Guinchay 3de generatie familiaal domein, 10 ha in het noorden van de Beaujolais met wijngaarden in het Climat “Les Blémonts” (Locatie waa... Lees meer
17.8 eur
Saburin Image
Saburin
Le Saburin, Brouilly, Nicolas Chemarin 100% Gamay Een van Nicolas’ nieuwste aanwinsten, een perceel in de Cru Brouilly op de een glooiende helling. De stokken zijn ongeveer 25 jaar oud in 2017 maakte Nico... Lees meer
14.5 eur

Ons aanbod is beperkt, maar we kiezen heel bewust voor de niche van de betere beaujolais wijnen en gaan bij elk bezoek aan de regio langs bij andere wijnboeren om nieuwe ontdekkingen te doen. Ons aanbod blijft daarom telkens evolueren, maar globaal mag je bij ons hoofdzakelijk wijnen van de 10 crus van de Beaujolais vinden. Dat aanbod hebben we daarnaast aangevuld met enkele witte wijnen. Deze zijn eerder zeldzaam omdat slechts een heel klein percentage (5%) witte wijn gemaakt wordt van de chardonnaydruif. Deze kan zowel worden verkocht als Beaujolais Blanc als Bourgogne Blanc. Tenslotte bieden we u ook enkele schuimwijnen aan. We hebben enkele mooie droge crémants de Bourgogne van chardonnaydruiven uit de Beaujolais gevonden, van een wijnmaker die daar zijn specialiteit van heeft gemaakt. Daarnaast bieden we u een rosé schuimwijn en een zoete mousserende wijn van de gamaydruif (laag alcohol gehalte van 8°) die perfect past bij een zoet dessert.

Heb je een vraag over onze wijnen of over de combinatie met een gerecht, aarzel niet om ons te contacteren of kom zeker eens langs op één van onze proeverijen. Via onze website en onze facebookpagina kondigen we die aan. U kunt zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief, dan sturen we je een uitnodiging.

Verkoopsvoorwaarden